Feedback

Оригінальні подарунки творчим людям

18.07.2019 434

Творчим людям можна подарувати нагородний кубок чи іменну статуетку або диплом. Можна вибрати жартівливі варіанти, а можна замовити щось оригінальніше. Кожній творчій людині буде приємно отримати таку нагороду від друзів до свята. Такий презент, як 3D ручка гідно оцінить не тільки підліток, а й доросла людина. Завдяки такому подарунку він легко зможе створювати незвичайні картини або об'ємні фігури. Вручивши своїй близькій людині такий презент, ви подаруєте його можливістю зайнятися творчістю і спробувати щось нове.
У тому випадку, коли ви теж є творчою особистістю, то цілком може підготувати самостійно незвичайний подарунок. Наприклад, можна виготовити портрет іменинника або написати пісню до якого-небудь свята. Такий унікальний творчий презент обов'язково буде гідно оцінений. Якщо ж ви не вмієте малювати і складати, то це не біда. Можна сміливо довірити ідею професіоналам своєї справи. Наприклад, можна замовити незвичайний портрет. Це може бути мозаїчний портрет, який складається з безлічі фотографій одержувача. Такий презент особливо оцінить той, хто регулярно ділиться своїми особистими фотографіями в соціальних мережах.
А також можна замовити портрет, написаний кавою, або веселий шарж, якщо людина має здорове почуття гумору.
 
 
Якщо творчість - це хобі вашого знайомого, то можна вибрати в якості подарунка цікавий набір. Наприклад, це можуть бути такі набори:
для розпису готових гончарних виробів;
для створення незвичайної картини, вітражу, прикрас з полімерної глини;
для розпису текстильних або дерев'яних виробів;
інструментів для роботи з деревом, металом або іншим матеріалом за інтересом.
Завдяки такому подарунку творча людина зможе проводити свої вихідні дні з користю і задоволенням.
Люди творчих професій будуть раді, якщо їм дарують позитивні емоції. Наприклад, ви можна вручити квитки на нову цікаву виставку, на прем'єру вистави або нового фільму. У тому випадку, якщо ваш бюджет дозволяє зробити такий подарунок, то можна влаштувати невелику подорож для близької людини. Наприклад, організувати для нього поїздку в сусіднє місто, яке славиться своїми музеями, численними виставковими залами, прекрасною архітектурою і дивовижною природою. Така поїздка стане не тільки пізнавальною, але і незабутньою для таких людей.
 
 
Крім того, ви можете подарувати йому абонемент на відвідування тематичного семінару або ж сертифікат на відвідування курсів особистісного зростання. Сьогодні багато творчих людей мріють розвиватися і роблять для цього все можливе. Тому вашій близькій людині цілком можуть стати в нагоді будь-які творчі курси для підвищення кваліфікації або семінари, які допоможуть набратися досвіду і розкриють для нього нові перспективи.
Ви легко можете здійснити давню мрію своєї близької людини. Якщо ви точно знаєте про те, що він або вона давно мріє зайнятися танцями, спробувати себе в ролі кондитера або в якості моделі, то можете втілити ці мрії в реальність.
Достатньо лише звернутися в спеціалізоване агентство і придбати там іменний сертифікат на відвідування уроків танців, участь в кулінарних курсах або проведення індивідуальної фотосесії.
 
 
У кожної людини є свої смакові переваги і улюблені продукти. Хтось не уявляє свого життя без ароматної кави, комусь подобаються незвичайні сорти зеленого чаю, хтось вважає себе справжнім поціновувачем шоколаду або незвичайного меду. У будь-якому випадку у кожного є свої гастрономічні пристрасті. Якщо ви не знаєте, чим порадувати творчої людини, можна вручити йому на свято набір з улюблених продуктів.
Зараз можна замовити незвичайні композиції з шоколадних цукерок. Наприклад, фотографу припаде до душі шоколадний фотоапарат, а для художника можна вибрати оформлення у вигляді палітри. У підсумку вийде смачний і оригінальний презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт