Feedback

Практичні презенти для творчої людини

18.07.2019 335

Презент для творчої людини повинен приємно дивувати одержувача, дарувати йому заряд позитивних емоцій. Перша ідея, яка приходить на розум кожному - це подарувати до свята великий і оригінальний набір для творчості. Варіант хороший і прекрасно підійде як для дорослих людей, так і для підлітків, що займаються творчістю. Вибір презенту багато в чому залежить від того, чим саме займається і захоплюється ця людина.
Наприклад, художник обов'язково оцінить набір якісних пензлів, фарб або новий мольберт. А фотограф буде радий отримати в якості подарунка новий об'єктив, про який він давно мріяв. Музикант буде радий новому інструменту, набору хороших струн або будь-яких додатків, рідкісної збірки нот.
 
У тому випадку, якщо ви не знаєте, як догодити близькій людині, але неодмінно хочете вручити йому щось потрібне і корисне, вам варто придбати сертифікат спеціалізованого магазину на певну суму і ваш знайомий зможе вибрати самостійно все те, що йому необхідно для роботи. Такий сертифікат можна вкласти в оригінальний конверт ручної роботи або ж в спеціальну рамку, завдяки чому подарунок буде виглядати більш оригінально.
Якщо творчість - це хобі вашого близької людини, то ви можете порадувати його сертифікатом на відвідування будь-якого майстер-класу. Наприклад, це може бути урок живопису, різьблення по дереву або урок гончарної майстерності. Також можна оплатити йому курс будь-яких творчих занять. Наприклад, якщо підліток мріє про театральну сцену, то забезпечте йому таку можливість, подарувавши абонемент на відвідування театрального гуртка.
 
Також це можуть бути і індивідуальні курси по вокалу, живопису або фотографії. Така турбота з вашого боку буде кращим подарунком до будь-якого свята.
Практичним презентом може стати такий варіант, як іменний щоденник або оригінальна записна книжка. Творчі люди перебувають в постійному пошуку і часто записують ідеї що виникають на серветках або в мобільному телефоні. Тому ваш подарунок буде дуже корисним.
Вибирайте незвичайні варіанти. Наприклад, це модні сучасні Скетчбуки для художників і модельєрів, а також щоденники . І пам'ятайте, що Скетчбук - це не зовсім блокнот, в ньому дорогий папір, спеціально призначена для замальовок різними інструментами (художники це знають).

Годинники або нічник відносяться до категорії практичних презентів. Але для творчої особистості слід вибирати звичні предмети, які виготовлені в незвичайному стилі. Зверніть увагу на різноманітні 3D світильники, годинник у вигляді книги і так далі. Тематичні книги або навіть цілу збірку книг - відмінний подарунок хоч на звичайний день народження, хоч на ювілей або до Нового року.
Представник будь-якої професії буде радий, якщо ви проявите таку турботу і подаруйте йому корисні книги. Крім того, як варіант, можна подарувати електронну книгу і завантажити туди всю необхідну літературу. Такий варіант сподобається підліткам. А представники таких сучасних творчих професій, як редактор журналу, дизайнер або модельєр, висико оцінять новий планшет, в якому вже будуть різні графічні програми.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт