Feedback

Кухонний подарунок на новосілля

09.07.2019 441

Серед саморобних презентів для кухні зустрічаються цікаві ідеї, реалізувати які не складе труднощів:
Підставка з обробної дошки для кулінарної книги або планшета. Дуже зручна річ, робиться з дерев'яної обробної дошки, трикутного бруска і шматочка плінтуса. Відрізаєте невеликий шматок плінтуса і клеїте до обраної дошки в нижній частині по центру. Це буде опора планшета. Дерев'яні трикутні брусочки клеїте зі зворотного боку дошки, щоб вона стояла. Далі шкіри і покриваєте фарбою обраного кольору.
Підставки для гарячого або келихів з винних пробок. Розріжте пробки поперек, вибравши таким чином висоту підставки. Зашіфлюйте краї і склейте їх за допомогою клейового пістолета, надавши форму кола або восьмигранника. Або ж розріжте пробки вздовж і наклейте їх на заздалегідь вирізані шматочки фанери, краї закрийте джгутом.
Підставки під тарілки з джгута. За основу візьміть пробкові круглі килимки. Починаючи від краю, приклеюйте джгут або мотузку по спіралі, поки не дійдете до центру кола.
Якщо ваші друзі люблять готувати, вечеряти разом, сидіти вечорами з келихом вина, а вранці з чашкою ароматної кави - обов'язково подаруйте їм що-небудь для кухні. Власноручно зроблена річ, стане відмінним подарунком на новосілля. Якщо у вас на прикметі кілька варіантів - запитайте у новоселів, що б вони вважали за краще отримати в якості презенту.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт