Feedback

Предмети декору в подарунок на новосілля

09.07.2019 480

Зробити предмети декору за стилем до інтер'єру квартири і темпераменту новоселів буде оригінальним подарунком.
Картина. Навіть якщо ви не вмієте малювати - спробуйте створити абстрактну картину. Придбайте натягнуте на раму полотно і акрилові фарби. Покладіть полотно горизонтально і потроху лийте на нього фарби обраних кольорів, крутячи полотно за годинниковою стрілкою. Додайте плям і бризок за допомогою великих будівельних пензлів з жорсткою щетиною.
Рамочка для фото. Створіть красиве обрамлення для сімейних фотографій. Для цього купіть найпростішу рамочку в магазині і декоруйте її за допомогою техніки «декупаж». Покрийте рамку білою акриловою фарбою, потім прикладіть вирізаний з серветок сюжет. Лицьову сторону серветки змастіть клеєм ПВА, дайте висохнути і покрийте лаком. Ще простіше декорувати рамку гудзиками, кавовими зернами або черепашками. Покрийте рамку відповідним кольором, приклейте гудзики або зерна клеєм ПВА, покрийте рамку лаком на водній основі. Шкатулка в техніці «Кракелюр». «Кракелюр» - це техніка старіння у вигляді двокольорового покриття з тріщинами. Купіть заготовки з дерева або кераміки. На очищену поверхню нанесіть грунтовку, після цього покрийте акриловою фарбою одного кольору. Після висихання нанесіть кракелюрний лак. Коли він підсохне, але буде трохи липким, нанесіть фарбу іншого кольору. Через 10 хвилин на поверхні з'являться «тріщинки». Висохлу фарбу покрийте фінішним лаком.
Свічники з чайних чашок. Для підсвічників з чашки вам знадобиться красива чайна пара, гніт і віск. Обмотайте гніт навколо дерев'яної шпажки і покладіть шпажку горизонтально на чашку, щоб гніт був рівно по центру. Залийте в чашку розплавлений на водяній бані віск і дайте йому застигнути. Як предмет декору може виступити все, що завгодно. Орієнтуйтеся на стиль життя і характер обдаровуваних. Для респектабельного подружжя або молодої креативної пари презенти повинні бути різні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт