Feedback

Обереріг в подарунок на новосілля

09.07.2019 1710

Вважається, що обереги захищають житло від злих духів і приносять удачу і багатство мешканцям. Зробити оберіг своїми руками нескладно, головне - вибрати знайомий вам вид рукоділля. Цікаві рукотворні талісмани:
Грошове дерево. Від фінансового благополуччя ніхто не відмовиться, тому грошове дерево, яке приносить удачу, стане бажаним сувеніром. Зробіть дерево зі стовбуром і «кроною» у вигляді згорнутих купюр (вони можуть бути несправжніми). Для цього закріпіть товсту основу в горщику за допомогою гіпсу, на кінці стовбура закріпіть пінопластову кулю, в яку і вставте за допомогою шпильок купюри. Можна ще викласти грошове дерево на панно за допомогою монеток і клею. Закрийте гіпс штучним мохом або квітами.
Кішка. Існує повір'я, що першою в новий будинок потрібно пустити кішку. Тому подаруйте кішечку ручної роботи, особливо якщо у новоселів немає живого волохатого оберега. Найпростіше виготовити подушку у вигляді кота. Для цього намалюйте викрійку у вигляді сплячого кота, перенесіть викрійку на тканину, виріжте 2 деталі з припуском в 2 см для лицьової і зворотної сторони подушки, вишийте мордочку сплячого кота і зшийте деталі разом, залишивши невеликий отвір. Через отвір набийте подушку холлофайбером і зашейте.
Підкова на щастя. З давніх часів підкова вважалася талісманом, який оберігав будинок і приносив багатство. Її ви можете зробити з різних матеріалів. Виріжте основу у вигляді підкови з щільного картону або пластику, обмотайте її нитками або шпагатом і декоруйте на свій розсуд. За основу можна взяти і справжню підкову або її гіпсовий варіант. Але в будь-якому випадку, все це нескладні варіанти рукотворних подарунків, і часу на їх виготовлення у вас піде небагато.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт