Feedback

Прикольні сюрпризи з професійним відтінком для провідника

04.07.2019 2149

Професія людини накладає відбиток на його характер і займає одне з основних місць в його інтересах. І провідник не виняток. Тому подаруйте подарунки, які так чи інакше підкреслять його професійну діяльність, а також викличуть посмішку і здивування провідника:
набір чарок з тостами на професійну тематику: «За чистоту і порядок поїзда!», «За простори батьківщини!», «За УЗ!», ,« За прибуття! » і т.п.;
брелок у формі локомотива або вагона;
карта України, Європи або світу зі спеціальним шаром, стерши який можна відзначити, де вже встиг побувати провідник за час своєї роботи; іграшка-антистрес «Паровозик», на яку можна нанести фірмовий логотип поїзда, в якому працює провідник;
тематична статуетка, що зображає провідника.
чудово, якщо у вас є можливість замовити її індивідуально, щоб відобразити зовнішню схожість з провідником;
кружка з фотографією одержувача презенту або добрими побажаннями на його адресу;
жартівлива медаль або орден «Кращому провіднику в світі».
Такі подарунки обов'язково піднімуть настрій провіднику і внесуть частку гумору в його непросту роботу. Визначившись з подарунком, не поспішайте просто вручити його. Доповніть його яскравою упаковкою і парочкою щирих побажань, найголовнішим з яких стане «Вдалих доріг і хороших пасажирів!».

Пропонуємо Вам переглянути розділ День залізничника України 2023, в якому знаходиться 46 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт