Feedback

Як красиво привітати з Вербною неділею в прозі?

18.04.2019 847

Вербна неділя – це світле свято, яке ми святкуємо на честь величного входу Спасителя в Єрусалим. У 2019 в православних християн свято випадає на 21 квітня і з ним пов'язана велика кількість традицій. Щоб гідно привітати рідних і близьких, читай привітання в листівках з Вербною неділею!


З Вербною неділею! Нехай верба нагородить хорошим здоров'ям і взаємним, справжнім коханням. Нехай всі біди і хвилювання будуть обходити ваш будинок. Бажаю світлих і добрих відносин з оточуючими, легкого серця, радості та щастя в домі!

Вітаю з чистим добрим святом – Вербною неділею! Нехай, подібно запашній вербі, в душі розпуститься любов до всього живого і прагнення до прекрасного. Миру, благополуччя, достатку і натхнення на нові успіхи!


Вітаю з Вербною Неділею і від душі хочу побажати створювати щось добре і чудове, вірити тільки в хороше і світле, дарувати близьким свою любов і турботу, згадувати все веселе і жити щасливим сьогоденням. Нехай в цю Вербну неділю твоє серце покине печаль і тривога, нехай наповниться добрим здоров'ям і світлом твій будинок.


У чарівний день Вербної неділі щиро бажаю вам йти в світле майбутнє шляхом, застеленим ніжною надією, любов'ю і світлом. Нехай ця дорога веде тільки в щасливе життя, як подальший тиждень призведе нас до неймовірного дива Воскресіння!


В це чудове свято від усієї душі бажаю, щоб з гілочками священної верби в ваше житло прийшли благодать, достаток і щастя. А душа нехай радує цвітінням, як весняні квіти. Нехай поруч залишаються тільки ті, хто дорогий і дорожить вами. Нехай Господь Бог охороняє ваш будинок від негараздів і дарує здоров'я вам і вашим рідним і близьким.


Вітаю з Вербною Неділею і бажаю, щоб благодать зійшла на вас, щоб перед світлим святом Великодня на серці панували тільки чисті помисли і мудрі думки. Нехай зміцнюються серця ваші в вірі, наповнюються надіями, радістю, гармонією зі світом і собою. Нехай всі заповітні мрії здійсняться незабаром!


Вербна неділя – особливе свято, коли весь світ святкує вхід Спасителя в Єрусалим. Так нехай цей день принесе вам душевну радість, справжнє добро і міцне здоров'я на літа вперед. Поділіться своїм світлом і добром з усіма оточуючими людьми - так, як вчив Христос! З добрим святом Вербної неділі!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт