Feedback

Ідеї прикрашення пасок до Великодня!

18.04.2019 1518

1. Цукрова пудра і трафарет – старий-добрий спосіб презентації. Немає нічого простішого ніж притрусити випічку цукровою пудрою через маленьке кухонне ситечко, а для візерунку – зробити трафарет з паперу, або взяти кружево. Білосніжний колір присипки ідеально відтіняє золотистий відтінок паски.

2. Білкова “шапка” – класичний і найпопулярніший варіант пасхального декору. Білки збивають з пудрою або цукром до густого стійкого стану, а після – наносять пишним шаром на вершечок паски, яка повністю охолола.
Є також безліч варіантів посипок на таку шапку: класична посипка на паску кольорова, кокосова стружка (може бути кольорова), мелені горішки і т.д. До речі саму шапочку також можна зробити кольоровою, якщо додати в білки харчовий барвник.

3. Шапка з італійської меренги, яку можна трошки обпалити в пічці на високій температурі (лиш до того моменту, коли меренга по краях почне темніти – 2-3 хвилини).

4. Горіхи, сухофрукти та цукати. Часто паски прикрашають сушеними ягодами, горішками, домашніми або цукатами. Вони насичують випічку яскравими кольорами і доповнюють смак фруктовими нотками. Плюс цукати і сухофрукти можна використати як зовнішню прикрасу, або додати всередину.

5. Шоколадна глазур для паски або прикраси з шоколаду додадуть пасці неймовірний смак і зроблять її схожою на торт. Шоколадну глазур краще поливати на паску, коли вона вже трохи вистигла. Можна прикрасити таку шоколадну Паску шматочками шоколаду або маленькими шоколадними цукерками.

6. А як ви дивитесь на декор живими квітами?

7. Є час, натхнення і бажання зробити щось незвичайне? Візьміть цукрову глазур або розтоплений шоколад, кондитерський мішок або пензлик, а також харчові барвники. Можна також скористатися цукровими олівцями – це тюбики з кольоровим цукровим сиропом, якими можна малювати на пасках будь-які візерунки.

8. Можете використовувати самостійні сучасні десерти, як елемент декору. Сьогодні дуже модно прикрашати торти зефіром, безе, маршмелоу, макарунами, то чому ж не прикрасити так і Паску?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт