Feedback

Великодній кролик

16.01.2014 947

Кролик- це незмінний символ Великодня, прийшов він до нас з Європи, а якщо бути точніше з Німеччини. Тут цей казковий персонаж присутній на кожній листівці. Зображення пасхального кролика можна побачити під час свята де завгодно.

Маленькі наклейки з зайчатами наклеюються на яйця. Вухатий звірок прикрашає всі вітрини, він є практично в кожному будинку. Як стверджують німці саме Кролик приносить дітям великодні подарунки. Однак його гостинці дістаються тільки дуже добрим і слухняним діткам, які завжди роблять хороші справи та не засмучують батьків.

Вважається, що саме Великодній кролик ховає під кущиками і в траві фарбовані яйця. У Європі є такий звичай шукати їх кожній великодній ранок .

Ніхто досі не знає точно, звідки з'явився цей казковий персонаж і чому саме він став символом Великодня. Скоріше всього цього героя просто вигадали самі люди, а бути може і професійні рекламщики. Адже стимулятор торгівлі на різдво це Санта Клаус, а на паску не було. Ось і з'явився пасхальний кролик, який доброзичливо пропонує покупцям, придбати своїх шоколадних братів - зайчат, рекламує багато товарів .

Не одне святкування Пасхи не проходить без цього ушастика. Дуже популярна традиція, запрошувати в будинок, де є маленькі діти артистів, одягнених в костюм кролика. Такий гість зобов'язаний подарувати дитині подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт