Feedback

Подарунок на річницю одруження від дбайливих родичів

17.04.2019 396

У віці коли святкують 65 років спільного життя у більшості пар вже є діти, внуки, а може бути, навіть і правнуки. Велике щастя - якщо є й інші родичі, наприклад, сестри, брати і т.д. Літнім людям перш за все потрібно, щоб про них дбали від чистого серця і не забували про їхнє існування. Вибираючи подарунок на 65-тиріччя шлюбу батьків, бабусі і дідусі або просто рідних людей, подумайте, чого б хотілося вам на їх місці: відпочинок в пансіонаті на двох. Якщо у ювілярів є проблеми зі здоров'ям, а кому як не вам про це знати, зверніть увагу на:
спеціалізовані санаторії, які допоможуть в лікуванні і профілактиці захворювань;
гойдалки з металевого каркаса допоможуть відпочити в тиші і спокої тим, хто живе в дачному масиві або ж проводить там багато часу;
святковий концерт. Подарунок-враження - це відмінна ідея великої родини. Напередодні дати ювілею обдзвоніть всіх родичів, зустріньтеся з ними і запропонуйте привітати обдаровуваних загальним концертом. Кожен з людей придумає свій номер, маленькі діти зможуть намалювати малюнки, а дорослі станцювати і заспівати пісні з молодості подружжя. Такий презент вони запам'ятають надовго! Реставрація знімків, зроблених в молодості, приємно здивує ювілярів. Застарілі фотокартки, зберігають дуже багато спогадів і почуттів, і знову подивитися на них буде дуже приємно і чоловікові, і дружині;
металева рамка для фотографій - символічний і корисний сюрприз, який не потребує особливих затрат. Цілком може бути доповненням до попереднього подарунку, вставте в рамку відреставровані картки і подаруйте їх ювілярам. Найкращим і дорогим доповненням до основного презенту буде ваш подарований час, звільніть собі кілька днів і проведіть їх разом з «залізними» ювілярами, гуляйте по їх улюблених місцях, розмовляйте про все на світі, для них дійсно це дуже важливо.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт