Feedback

Подарунок для здоров'я для дідуся

16.04.2019 748

Рідко, кому вдається зберегти здоров'я, і ​​кого нічого не турбує в 90 років. Тому презенти, пов'язані з підтриманням і зміцненням здоров'я, актуальні на такий ювілей, як ніколи. Звичайно, не варто дарувати ліки, подарунок повинен бути приємним, але щось пов'язане зі зміцненням здоров'я підійде для такого випадку. Наприклад: Прилад для фізіотерапії, який можна використовувати вдома. Особливо така річ актуальна, коли є захворювання кісток або суглобів. Ходити на процедуру в клініку вже непросто, а прогріти хворі місця приладом будинку під силу практично кожному.
Прилади для вимірювання тиску. Від стрибків тиску страждає кожна друга літня, якщо у вашого діда немає сучасного пристрою, вимірювача тиску, вам варто про це подбати.
Зволожувач повітря, іонізатор або «мийка» повітря. Люди похилого віку часто відчувають проблеми з сухістю слизових, допомогти їм в тому, щоб легше дихалося, менше пересихали очі, можуть різні зволожувачі повітря.
«Мийка» повітря крім зволоження, ще й фільтрує його. Ортопедичний матрац або ліжко з підйомним механізмом. Сон у літніх поганий, а зручне ліжко і матрац допоможуть хоч трохи краще спати.
Найкращим подарунком на 90-річний ювілей стане путівка в санаторій. Це і зміна обстановки, і можливість поспілкуватися з кимось ще, і шанс підтягнути здоров'я і пройти медичне обстеження. Залежно від стану людини можна підібрати санаторій в вашому рідному місті або недалеко від нього, або ж відправити в одну з кращих здравниць країни або навіть світу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт