Feedback

Подарунки бабусі на 90 років

12.04.2019 751

Люди похилого віку сентиментальні, вони цінують свої спогади і з радістю ними діляться. Вони ставляться з особливим трепетом до пам'ятних подарунків - речам, які нагадують їм про минуле або про їх ролі в житті близьких і рідних. Зробіть самостійно або замовте спеціально для бабусі одну з наступних пам'ятних речей: фотомозаїка-портрет, складену з безлічі її фотографій і знімків рідних;
портрет, виконаний в класичному стилі, який зображає всю сім'ю разом;
фотоальбом з найбільш пам'ятними фотографіями і відображеними цікавими моментами в житті іменинниці;
фігурку або ляльку, що повторює до найдрібніших деталей бабусину фотографію;
книгу з побажаннями від рідних, близьких і знайомих;
медаль, орден, грамоту або статуетку «Любимій бабусі»;
плед, з нанесеними на ньому фотографіями рідних їй людей;
печворк-ковдра, зшита з непотрібних, але пам'ятних клаптиків тканини (її улюблене в молодості плаття, хустку, дитячі речі).
У такому віці багато людей замислюються про слід, який залишать після себе, хочуть передати новим поколінням якісь знання, спогади, поділитися своїми думками. Тому чудовим презентом стане книга ручної роботи з порожніми аркушами для записів, розміщення фотографій, вирізок, заміток, квитків. Ювілярка зможе вписати в неї історію свого життя, заповісти майбутнім поколінням, свої спостереження і думки. Така «книга її життя» буде перечитуватися не одним поколінням, а вся її накопичена за роки життя мудрість може допомогти рідним в скрутну хвилину.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт