Feedback

Подарунок для чоловіка

08.04.2019 387

Практичні подарунки є актуальними для чоловіків. Чоловіки з вдячністю приймуть навіть не найоригінальніші подарунки, якщо ті будуть корисні їм у побуті. Наприклад, це може бути:
дорожній набір із зубною щіткою, гребінцем і т.д .;
набір для догляду за взуттям;
комплект необхідних інструментів (молоток, викрутка і т.п.);
ліхтарик;
фляга;
портмоне;
візитниця;
комплект миючих засобів (шампунь, гель для душу, піна для гоління і т.п.);
рушник;
банний халат і ін. Однак є представники сильної статі, які дуже багато часу приділяють своєму хобі або роботі. В такому випадку корисні подарунки на день народження для мужчини повинні бути пов'язані з його заняттям.
Всілякі рибальські або мисливські приналежності - для тих, хто віддає перевагу саме такому дозвілля.
Комп'ютерні приналежності - тим, хто проводить перед монітором більшу частину дня (навушники, флешки, мишки, USB-хаби і т.п.). Музиканти будуть раді новому комплекту струн, набору медіаторів, підставці для інструменту, спеціальним засобам для полірування і т.д. А меломани із задоволенням приймуть в якості новорічного подарунка диск з автографом улюбленого виконавця або підписку на хороший музичний журнал. Окрема історія - колекціонери. Справжні фанати своїх колекцій будуть просто щасливі роздобути який-небудь оригінальний або рідкісний екземпляр. Звичайно, це навряд чи можна назвати недорогими подарунками на день народження, але якщо подарувати це відразу від кількох людей, то воно того варте. Також, можна подарувати коробку з записками, на яких написані 100 компліментів, або цукерки з освідченням у коханні на кожному фантику. Але щоб поєднати практичність і романтику, варто вибрати, наприклад, шарф або рукавички, пов'язані своїми руками, брелок, футболку або чашку з милим написом або зі спільною фотографією.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт