Feedback

Подарунок друзям і колегам

04.04.2019 972

Вирішити, що подарувати другу на день народження, легше, ніж вибрати подарунок колезі і тим більше начальнику, адже друзі, як правило, мають ті ж захоплення та інтереси, що і дарувальник. Зрештою, приятелю з хорошим почуттям гумору цілком можна вручити якісь прикольні подарунки на день народження:
килимок для комп'ютерної мишки з кумедними написами або малюнками;
фартух з намальованою на ньому фігурою жінки;
«антистрес» для голови;
обкладинку на документи зі смішними написами;
комплект паперових серветок у вигляді пачки доларів і т.п.
Все це - недорогі подарунки на день народження, але якщо є бажання і можливість, то для одного можна постаратися знайти і щось більш суттєве. Наприклад, чохол для документів, щоб можна було взяти його з собою в подорож;
рюкзак або спортивну сумку для походу в спортзал;
автомобільні або комп'ютерні окуляри;
комплект для лазні та ін. Якщо з кимось на роботі людина підтримує приятельські стосунки, то треба подумати і над тим, що подарувати колезі на день народження. Як правило, вибирають якийсь скромний, але корисний предмет:
USB-хаб;
кружка з підігрівом через USB;
мішечок з хорошим ароматним чаєм;
баночку кави в зернах;
календар і т.д. Такі презенти підійдуть для вручення співробітникам рівним за статусом. Але зовсім інша справа - вибирати, що подарувати начальнику на день народження. Найкраще зібрати гроші всім колективом і придбати щось справді цінне:
пляшку хорошого віскі, щоденник з тисненням, портативний зарядний пристрій і інше. Ідея, що подарувати чоловікові на день народження, може виникнути в будь-який час року. І найкраще відразу записати всі свої думки з цього приводу, тому що в передсвятковій метушні, як правило, про хороші варіанти подарунків згадують, на жаль, не всі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт