Feedback

Подарунки татові, дідусеві та брату на день народження

03.04.2019 4406

Якщо вже дорослі діти замислюються про те, що подарувати татові на день народження, то варто вибирати з хороших і не дешевих речей. Вже краще купити презент в складчину всім дітям, ніж вручати батькові кілька непотрібних дрібничок. Дорослий чоловік буде радий, прийняти:
справжній швейцарський складаний ніж (за нього потрібно обов'язково взяти монетку);
електрошашличниця;
домашню пивоварню;
набір для похідної кухні;
кухоль-термос;
набір інструментів і т.д.
Дідусь також, швидше за все, оцінить корисні подарунки на день народження. Якими вони будуть, залежить від того, чим чоловік займається. Грибникові напевно сподобається хороший дощовик з якісного матеріалу, автомобілісту - зручний органайзер на спинку сидіння, а домосід і киноману - диванні подушки, підставка для телевізійних пультів і велика красива кружка для чаю. Маленькі онуки, вирішуючи, що подарувати дідусеві на день народження, можуть вибрати презент ручної роботи. Наприклад, рамку для фото (в неї треба буде обов'язково вставити спільну фотографію з дідом), брелок з тканини у вигляді краватки, чохол для дротів зі штучної шкіри і т.д. Можливо, такі подарунки на день народження своїми руками комусь здадуться несерйозними, але літній людині буде приємно отримати від своїх онуків і внучок такий знак уваги. Тим, кому пощастило бути не єдиною дитиною своїх батьків, вирішуватимуть напередодні свята, що подарувати братові на день народження. Тут все просто - презент залежить від його віку і захоплень. Молодим хлопцям можна підшукати який-небудь оригінальний гаджет: навушники на блискавки, що не заплутуються; кумедні флешки; будильники, які потрібно ловити, щоб вимкнути; фігурки антистрес; липучки для чищення клавіатури та ін. Оригінальними подарунками на Новий рік можна вважати наклейки на телефон, чохли для смартфонів, що світяться шнурки для кросівок і т.д. Якщо брат - вже дорослий солідний чоловік, то, підбираючи йому презент, краще орієнтуватися на його рід занять.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт