Feedback

Рукоділля для подруги у подарунок

25.03.2019 2332

Сьогодні багато дівчат ліплять фігурки з глини і полімерних матеріалів, інші прикрашають предмети в техніці декупаж, а хтось просто шиє всілякі аксесуари і предмети для інтер'єру. Якщо точно знати, чим захоплюється подружка, то можна порадувати їй, щось, що стане в нагоді для її творчості:
Декупаж. Для дівчини, яка прикрашає предмети, використовуючи таку техніку, підійде рисовий папір з картинками, гарні серветки з великим малюнком, акрилові фарби, лак для дерев'яних заготовок. До речі, незвичайним подарунком подрузі може стати оплачений майстер-клас з декупажу (зараз їх часто проводять в спеціалізованих магазинах і салонах).
Скрапбукінг. Тим, хто займається виготовленням книжок і блокнотів в техніці скрапбукінг, стане в нагоді фігурний компостер, який вирізає з паперу ідеальні фігурки (сердечко, квіточку, листочок і т.п.), комплект маркерів з блискітками, акрилові прикраси, підвіски, самоклеючий папір, декоративне каміння і т.п. Прикраси. Подружка обдаровує всіх своїх приятельок прикрасами власного виробництва? Прийшла пора віддячити їй, подарувавши вощені мотузки різного кольору, декоративне каміння, намистини і стрази, бісер, маленькі дзвіночки, блискітки і т.д.
Як правило, очікуваний такий подарунок подрузі від подруги, адже нерідко приятельки мають однакове хобі. Але якщо з якоїсь причини нічого не вдалося підібрати, можна подарувати сертифікат в спеціалізований магазин рукоділля.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Подрузі, в якому знаходиться 525 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт