Feedback

Подарунок для колеги для настрою

22.03.2019 1622

Якщо у співробітників схожі смаки можна прийти в магазин і вибрати щось, що просто викличе посмішку. Так би мовити, подаруночок для гарного настрою. У список таких увійдуть:
баночка «солодких антидепресантів» (цукерки і мармеладки в оригінальній упаковці); шоколадна листівка; ароматизатори для автомобіля з кумедними написами; бирки на валізу для любителів подорожей; мішечок зі сміхом; кишенькові головоломки; маленьке кашпо зі зростаючою з нього травою; набори «статусів», які виставляють на столі, щоб всі знали, в якому настрої людина, що сидить за ним; стікери для протирання екранів смартфонів; маленькі скарбнички або підставки для зберігання дрібниці і ін.

Якщо співробітників багато, а порадувати їх подарунками все одно хочеться, то можна придбати набір новорічних прикрас і вручити кожному по одному прикрасі звідти. Звичайно, це в першу чергу відмінний варіант того, що подарувати на Новий рік жінці-колезі, чоловік навряд чи оцінить такий презент. Також підійдуть маленькі декоративні свічки у вигляді символу наступаючого року, магнітики, компактні іграшки-антистрес, паперові серветки з прикольними принтами і т.п.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт