Feedback

Великодній подарунок

16.01.2014 535

На Великдень, як і на будь яке інше свято, прийнято дарувати подарунки. Однак великодні подарунки особливе. На Русі в цей день, в основному дарували один одному фарбовані яйця. Їх дуже часто передаровують один одному, бували такі випадки, що яйце, подароване селянину, в кінцевому рахунку, доходило до царського палацу.

Зараз ця традиція так само збереглася. Однак дарувати можна не тільки фарбоване куряче яйце. Відмінним подарунком стане браслет із золотими яєчками. Прекрасно виглядатиме і підвіска такого типу.

Якщо ви хочете порадувати представника більш юного віку, то подаруйте йому папужки. Тема Пасхи, фарбованого яйця і птахів дуже взаємопов'язана.

Як відомо, папуги бувають абсолютно різного забарвлення. Для вас не складе особливих труднощів знайти жовтенького папужку. Він дуже нагадуватиме курчатко.

Купувати папуг треба тільки в спеціалізованому магазині, але не в якому разі на ринку, так як птах може бути інфіковананий. Зверніть увагу на пташеня. Здорова птиця завжди активна, багато шумить і скаче по клітці. Якщо ви бачите, що вам пропонують пасивного папужки, то від нього краще всього відмовитися, оскільки велика вірогідність, що хворий.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт