Feedback

Подарунок дівчинці спортсменці

20.03.2019 556

У 11-річному віці не тільки хлопчики, а й багато дівчаток захоплюються спортом. Причому деякі продовжують робити те, чим почали займатися ще до школи, а це значить, що їх можна вважати практично професійними спортсменами. Для таких дівчат підійдуть атрибути та аксесуари, пов'язані з «їх» видом спорту:
стрічки та м'ячі - художня гімнастика;
шапочка для плавання і окуляри - плавання;
зручні рукавички, маска - гірські або бігові лижі;
чохол для ковзанів - фігурне катання і т.д. Але можна знайти і просто спортивні подарунки, які підійдуть дівчатам, які віддають перевагу весь час перебувають в русі. Як вибрати подарунок на день народження дівчинці 11 років, що веде активний спосіб життя? Варто придивитися до таких речей:
м'ячі, рюкзаки, напульсники, санки-«ватрушки», ракетки з воланом або м'ячиком для пінг-понгу, спортивна пляшка для води, зручний спортивний одяг. Деякі спортивні подарунки коштують недешево, але дівчинка може мріяти саме про них. У цьому випадку має сенс поговорити з родичами або друзями сім'ї про вручення спільного подарунка. Якщо вдасться це зробити, то можна подумати і про ковзани, і про роликах, і про скейт тощо.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт