Feedback

Що подарувати дівчинці-модниці 11 років на день народження?

20.03.2019 1514

Дівчатка 11-12 років намагаються виглядати якомога більш модно і сучасно. Для цього вони регулярно переглядають глянцеві журнали, дивляться модні відеоблоги, ходять з подругами по магазинах нерідко просто для того, щоб подивитися на вітрини, і т.д. Що подарувати такий дівчинці?
Передплату на модний журнал для дівчат, де можна прочитати про стиль, про відносини з однолітками, про зірок і т.п.
Набори для виготовлення прикрас своїми руками. 11-річні дівчатка люблять самі плести каблучки і браслети і обмінюватися ними зі своїми подружками. У наборі можуть бути намистини, резиночки або спеціальні нитки для плетіння.
Косметику. Це не повинні бути тіні і блиск для губ, якими користуються 5-річні діти, а й, звичайно, не доросла декоративна косметика. Сьогодні можна знайти спеціальні набори з натуральних гіпоалергенних матеріалів, розсипчасту пудру, туш і т.д. Оскільки в 11 років починають з'являтися підліткові прищики, дівчинці підійде і маскуючий антибактеріальний олівець.
Парфумерію. Звичайно, знайти відповідний запах дуже складно. Але популярні бренди нерідко пропонують лінійку туалетної води для підлітків. Ось з цього і варто вибирати.
Стильні аксесуари або предмети одягу. Це може бути сумочка, клатч, шарфик, бейсболка, гетри і т.д. Такий подарунок на день народження дівчинці дарують, як правило, ті, хто добре знайомий зі стилем маленької модниці. Можливо, нематеріальний подарунок дарувати не варто, але справжній модниці напевно сподобається сертифікат на відвідування справжнього салону краси або майстер-класу зі створення іміджу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт