Feedback

Оригінальність або стандартний підхід: що подарувати на день народження хлопчикові 11 років

15.03.2019 2146

На питання, що падарувати хлопчикові на день народження, відповісти вкрай важко. По-перше, всі вони різні. По-друге, 11 років - такий вік, коли дитина стає підлітком, а його інтереси можуть змінюватися мало не щодня. І, звичайно, вирішити, що подарувати на день народження хлопчикові 11 років, складно навіть найближчим людям.
Більшість хлопчиків цікавляться спортом. Одні просто дивляться спортивні змагання по телевізору або на стадіоні, а інші займаються в секціях. Але і ті, й інші, як правило, віддають перевагу активному способу життя. Які подарунки підійдуть таким хлопчакам? Футбольний, баскетбольний або волейбольний м'яч; ключка і шайба; ковзани або спеціальний чохол для ковзанів; крокомір; еспандер; наклейка на сноуборд (зрозуміло, якщо у дитини вже є сноуборд); лижна або гірськолижна маска і т.д. Звичайно, подарунок може бути поєднаний з тим, чим саме захоплюється підліток. Якщо хлопчик надає перевагу літнім видам спорту, то навряд чи його зацікавить шайба або гірськолижна маска. А тим, хто сам не займається ніяким видом спорту, а лише є вболівальником, і зовсім не будуть цікаві аксесуари зі спортивних магазинів. Але зате їм можна подарувати атрибутику їх улюбленої спортивної команди: шарфи, головні убори, канцелярію, плакати, листівки, сумки і рюкзаки та ін. Крім того, подарунком на день народження хлопчикові 11 років, який віддає перевагу активному способу життя і бажає не відставати від моди, можуть стати кросівки, силіконові або що підсвідчуються шнурки для них; годинник з секундоміром, щоб фіксувати час забігів у дворі; світлодіодні аксесуари для велосипеда і т.п.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт