Feedback

Що подарувати татові в залежності від віку?

07.03.2019 440

Молодий батько, можливо, і не чекає ніяких сюрпризів від своїх малюків. Але вони все одно повинні постаратися чимось його порадувати. Звичайно, в більшості випадків дітлахи не обійдуться без маминої допомоги:
Кружка і тарілка. На щастя, сьогодні є матеріали і інструменти, за допомогою яких навіть маленька дитина може створити свій неповторний «шедевр». Для цього потрібно лише придбати білу посуд і спеціальний маркер, яким наносять малюнок на посуд. Інший варіант - виліпити чашку або тарілку самостійно з глини і обпалити в духовці, попередньо написавши дерев'яною паличкою кілька теплих слів для тата.
Рамка для фото. Це прекрасний варіант подарунка на день народження татові своїми руками. Чоловік зможе поставити її, наприклад, на своєму робочому столі або повісити на стінку в кабінеті. Для того щоб виготовити фоторамку, не доведеться навіть, можливо, нічого купувати - стара рамка напевно знайдеться у будинку, а в якості декору можна використовувати підручні засоби. Дуже симпатично виглядає рамка, прикрашена гудзиками, обмотана різнокольоровими нитками або обклеєна шматочками засушених гілок.
Листівка. Напевно, це достойний простий подарунок на день народження, який тільки можна собі уявити. Але це не робить його менш цінним. Якщо дитина тільки навчилася тримати олівець, то нехай виведе перші літери для привітання тата, а саму листівку стрічкою з відбитком своєї долоні. До виготовлення подарунків своїми руками варто залучати навіть найменших дітей. Нехай вони теж внесуть свою частинку, приклеївши якийсь декоративний елемент або намалювавши малюнок. Навіть якщо виріб вийде неідеальним, його все одно варто подарувати (додавши ще якийсь подарунок). Діти повинні знати, що їхня праця цінується не менш, ніж праця старших.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт