Feedback

Подарунки для трирічних

06.03.2019 680

Трьохрічні діти починають проявляти чи не максимальну за все раннє дитинство активність. Дівчатка постійно хочуть перебувати в русі, їм все цікаво, вона готова бігати, стрибати, розгойдуватися, повзати і кататися всі дні безперервно. Саме тому варто підшукати їй подарунок, який буде відповідати активній поведінці: Коляска, де малятко зможе перевозити своїх ляльок. Ідея котити щось перед собою їй обов'язково сподобається, але вона неодмінно захоче спертися на коляску, тому варто вибрати стійку модель.
Намет з двома виходами. Дитина зможе залазити і вилазити з неї, повторюючи це нескінченно. А коли втомиться, то зможе пограти, сховавшись у своєму будиночку. Надувні фігури для плавання. Найбільш безпечні моделі - ті, у яких є дно з прорізами для ніг. Так дитина зможе спокійно плавати, рухаючи ніжками, як в басейні, так і у відкритому водоймищі.
Для активної трьохлітньої дівчинки підійде надувний м'яч, скакалка, самокат, байк і навіть звичайна велика машинка. Вона буде катати цю машинку і намагатися вміститися на ній сама, тому треба вибрати стійку іграшку. Зрештою необхідно звертати увагу на рекомендації батьків, що можна дарувати, а чого дарувати не варто.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт