Feedback

Як прикрасити будинок до Великодня

16.01.2014 600

Прикрашати будинок до Великодня дуже цікаво і захоплююче. У це заняття залучаються всі члени сім'ї від самих найменших. Підготовка до великодніх урочистостей дає прекрасну можливість всім проявити свої вміння та фантазію.

Прикраса будинку зазвичай починають зі стелі, так як це сама верхня частина житла. До стелі можна підвісити яскравих пташок, квіточки або метеликів. Їх можна намалювати на папері або розфарбувати готові шаблони і підвісити до стелі. Вони будуть дуже красиво колихатися при найменшому русі повітря. Якщо до фігурок птахів і метеликів додати ще кілька дзвіночків, то вони будуть мелодійно дзвеніти.

Можна красиво прикрасити і вікна. На скло можна приклеїти паперові ліхтарики, фігурки тварин, свічки і мереживні гірлянди. На підвіконні можна влаштувати міні сад з пророслого вівса, бісерних квітів і дерев, між якими можна розставити пластилінових баранчиків, курочок або розкласти різнокольорові яйця.

Якщо сім'я віруюча, то кращою прикрасою стін в будинку буде іконостас. А якщо іконостасу у вас немає, то стіни можна прикрасити дитячими малюнками, гірляндами з сухих або штучних квітів і ангелятами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт