Feedback

Іграшки та ігри у подарунок для хлопчика

01.03.2019 472

Буде залежати від конкретної дитини, для якого підбирається подарунок. Перед придбанням певних речей обов'язково оцініть її плюси і мінуси.
Комп'ютерні ігри. Переважна більшість сучасних дітей прикута до комп'ютера. Якщо вже ви не в силах їх розлучити, то вам точно під силу контролювати, у що саме ваше чадо буде грати. Вибір віртуальних ігор з безпечним дитячим контентом широкий. Але якщо син ще не звик до такого проведення часу, то і підштовхувати його до нього не варто.
Солдатики. Відмінною альтернативою стануть набори з солдатиками. У всіх поколіннях ці набори були бажані. Не секрет, що хлопчаки люблять військову тематику. А ще вони люблять фантазувати. В цьому випадку маленький полководець зможе створити в своїй багатій уяві історичні баталії з великою кількістю героїчних персонажів різних епох. Дайте шанс проявитися юному стратегу.
Презент з користю. Настільки юний вік показовий незгасним цікавістю. Малюк пішов в школу, почав пізнавати світ по-новому, але цього мало. Він прагне пізнання і знань. Тут-то і приходять на допомогу розвиваючі набори для юних дослідників. Такий подарунок на день народження хлопчикові 7 років мабуть сподобатися. З ним можна пізнати основи різних наук і професій, оволодіти новими навичками і дізнатися більше про те, як все влаштовано насправді.
Настільні ігри. Відмінним варіантом недорогого подарунка на день народження стане захоплююча настільна гра. Від неї буде більше користі, якщо вона буде розвиваючою. Настільні ігри дозволяють дітям краще розвивати мислення, пам'ять, логіку та інші особливості. Серед найпопулярніших ігор для цього віку можна виділити: Ticket to Ride ( «Квиток на поїзд»); Hive (Вулик); «Просто геніально»; «Щаслива ферма»; «Загублені міста»; Blokus; «Черепашачі перегони». Великий вибір тут обумовлений тим, що у таких іграх часто широкий віковий контингент. Тобто діти можуть нарівні змагатися з дорослими, що підігріває їх інтерес.
Конструктори. Конструктори - один з найпопулярніших сюрпризів. Існує тисячі і навіть мільйони їх варіацій. Лідер цієї категорії, безсумнівно, LEGO, яке випускає дуже якісні барвисті моделі. Але якщо це вам не по кишені, то зараз без складнощів можна знайти дешевші аналоги, що не відрізняються за якістю. Серед них чимало і вітчизняних конструкторів. Іграшки на дистанційному управлінні. Якщо раніше для більшості хлопчаків межею мрій були машинки на радіоуправлінні, то тепер в цю категорію додалися квадрокоптери. Серед їх різноманіття можна знайти і дешеві моделі малих розмірів, і дорогі професійні моделі з камерами і стабілізаторами. Не варто відразу переплачувати за багату комплектацію, дитині буде простіше навчитися управлінню на простих недорогих моделях, не боячись пошкодити або втратити їх. У розважальній категорії більшу кількість варіантів, ніж в освітній.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт