Feedback

Як стати душею компанії?

02.06.2013 5192

Ви приходите на день народження друга (корпоративну вечірку, ресторан) і вже через півгодини єдина думка, яка вас відвідує: «Як швидше піти?». А ваш приятель, якого ви випадково привели з собою, вже через десять хвилин з усіма знайомий, весело розповідає анекдоти і співає під караоке. Всі від нього без розуму. Чи не правда, знайома ситуація? Чому з людьми, яких ви знаєте з дитинства на подібних заходах ви не можете і двох слів зв'язати, а зовсім стороння людина, яку ви випадково привели з собою, зачаровує всіх своєю чарівністю? Як вдається начебто звичайній людині, якого ви добре знаєте, так перетворюватися на вечірках? Спробую дати кілька нехитрих порад, як же все-таки можна стати «душею компанії».

Розслабтеся!Причому в буквальному сенсі - і фізично, і морально. У вас на подібних заходах повинна бути одна мета - відпочити (зовсім не означає, що ви повинні завалитися на диван і проспати весь вечір). Відпочити в хорошому сенсі слова. Ваш робочий день вже позаду, разом з ним і всі проблеми повинні залишитися на робочому місці.

Радійте!Влийтеся в загальні веселощі. Нікому не сподобається, якщо ви забилися в куток дивана, і сидите весь вечір зі старим сімейним альбомом.

Розкрийте свої таланти!У кожної людини є свої приховані таланти. Якщо ви граєте на гітарі, знаєте купу різних анекдотів чи вмієте ворушити вухами - поділіться своїми талантами з оточуючими. Внесіть свій внесок у загальний настрій вечора. Адже не зобов'язаний хтось постійно веселити вас. Якщо ви сидите з нудним виглядом, незабаром це всім набридне і вам загрожує провести вечір в гордій самоті.

Забудьте про свої проблеми!Звичайно, важко сидіти і з веселим виглядом розповідати анекдоти, коли у вас горять поставки дефіцитного товару, або на носі річний звіт. Однак непорушний закон подібних заходів - про роботу ні слова! Інакше (особливо, якщо вечірка корпоративна) ваш відпочинок перетвориться на виробничу нараду з усіма витікаючими наслідками.

Удосконалюйтеся!Якщо ваша мета дійсно стати «душею» будь-якої компанії - доведеться трохи попрацювати. Завчіть кілька унікальних (нестандартних) тостів. Бажано постійно оновлювати їх зміст (інформації - море).

Підпишіться на розсилку анекдотів. Найважче запам'ятати їх (особисто в мене пам'яті не вистачає, щоб дійти до сусіднього кабінету). Не менший талант потрібен, щоб зуміти розповісти його. Хоча можна потренуватися вдома перед дзеркалом. Суворе попередження: анекдот завжди повинен бути до речі! Недоречно розказана жарт, такий самий ознака поганого тону, як неправильно підібрана краватка.

Не дивуйтеся! Подолайте свою сором'язливість. Навколо вас такі ж люди як ви. Зі своїми комплексами, проблемами і таким же вихованням. Просто їхня відмінність від вас у тому, що вони прийшли відпочити. Налаштуйтеся на веселий лад.

Стати «душею компанії»! Якщо вже волею доль вам довелося потрапити на вечірку, будьте в своїй тарілці! Розважайтеся, розважайте оточуючих, веселіться (не маю на увазі напиватися!). Розповідайте анекдоти, співайте під караоке, і вас чекає блискучий успіх. Ви не уникнете того, що про вас будуть говорити: «він - справжня« душа »будь-якої компанії!».

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Архів статей





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт