Feedback

Повсякденний одяг і аксесуари у подарунок

22.02.2019 323

Якщо ви не дуже добре знаєте свого обранця, то в такому випадку непоганим рішенням буде подарувати щось із одягу або аксесуарів. Ви можете підібрати: теплий светр; симпатичну сорочку; яскраву футболку; сумку або повсякденний рюкзак; гаманець; ремінь; краватка; банний халат; наручний годинник; запонки. При виборі подарунка орієнтуйтеся на його переваги в одязі, а не тільки на те, що, на вашу думку, йому б підійшло. Чоловікові, що вважає за краще стиль кежуал, то не варто дарувати класичну сорочку. І навпаки, прихильникові стриманою одягу, не варто підбирати молодіжний рюкзак.

Дарувати ж шкарпетки або білизну можна, тільки коли ви давно в парі. Ці речі хоч і завжди необхідні, але можуть збентежити чоловіка. Якщо ж ви все-таки хочете подарувати йому щось подібне, то вибирайте речі хорошої якості. Крім того, непоганим рішенням можуть стати спеціальні подарункові набори, на кшталт набору шкарпеток на цілий рік, упакованих в красиву коробку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт