Feedback

Подарунок, пов'язаний з захопленнями

20.02.2019 391

Щоб правильно визначити, що подарувати на день народження коханому, потрібно звернути увагу на його захоплення. Якщо ви вже непогано знаєте свою другу половинку, то без зусиль зможете сказати, чим цікавиться людина. Виходячи з цих знань, робіть вибір на користь тієї чи іншої речі. Якщо ваш коханий чоловік захоплюється спортом, то йому можна подарувати:
спортивну екіпіровку;
шарф або футболку з емблемою улюбленої команди;
спортивне спорядження;
абонемент на відвідування спортивного залу або басейну;
квитки на спортивне змагання;
абонемент в спортивну секцію (наприклад, для занять єдиноборствами).
Для тих, хто любить проводити час на природі, підійдуть:
одяг для активного відпочинку;
туристичне спорядження (наприклад, місткий похідний рюкзак, хороший спальник, потужний ліхтар, легкий топірець);
набір для походів на риболовлю;
спінінги і котушки.
Любителю гаджетів можуть сподобатися: телефон; планшет; безпровідні навушники; чохол; музичний плеєр; "розумний годинник; електронна книга.
Любителю комп'ютерів: нова комп'ютерна гра; швидкісна мишка; ігрова приставка; навушники з мікрофоном; набір комп'ютерних аксесуарів (де зібрані всілякі перехідники та кардрідери).
Автомобілісту: навігатор; підставка під телефон; автозарядка; чохли для сидінь; міні-пилосос для машини; сертифікат на миття автомобіля або тюнінг. Деякі хлопці захоплені колекціонуванням чого-небудь. Так, якщо чоловік - нумізмат, то подаруйте йому гарну книгу-довідник, присвячений монетам того періоду, яким він цікавиться; знайдіть рідкісний екземпляр монети, якого у нього немає в колекції. Але не варто дарувати подарункові набори - справжні колекціонери, як правило, не цікавляться тим, що можна легко купити і що не має колекційної цінності. Так що ви просто витратите гроші даремно. Також в залежності від захоплень чоловікові може сподобатися хороша книга, набір для гри в покер, красиві шахи, набір для моделювання і т.д.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт