Feedback

Розвиваючі подарунки на день народження

19.02.2019 523

Отримавши набір, пізнавального, розвиваючого подарунку, майбутня професорка зможе експериментувати протягом усіх канікул.
Лабораторія. Якщо дівчинка проявляє інтерес до науки, то такий подарунок викличе у неї бурю захоплення. Виробники іграшок пропонують безліч варіантів домашніх лабораторій - парфумерні, хімічні, фізичні. Крім проведення дослідів, юна дослідниця може варити мило, передбачати погоду і вирощувати кристали, не виходячи з дому.
Планетарій. Він буде цікавий не тільки дитині, але і дорослим учасникам свята. Ціна найпростіших версій невелика. Якщо ви шукайте недорогий подарунок на день народження дівчинці 10 років, то варто звернути увагу на цей цікавий варіант.
Мурашина ферма. Юні натуралістки будуть в захваті. Вони зможуть щодня спостерігати, як в спеціальному гелі працьовиті комахи проривають нові ходи і створюють колонію. Ферма не вимагає ніякого догляду (тільки провітрювання), що дуже сподобається батькам.
Купуючи розвиваючі набори, завжди цікавтеся у продавця наявністю сертифікатів безпеки на придбану продукцію.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З днем народження племінниці, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт