Feedback

Практичні подарунки для дівчинки-підлітка 12 років

18.02.2019 2550

Рідко школярці подобається її рюкзак для підручників. Оскільки вмістити в нього потрібно чимало, батьки вибирають самі практичні варіанти. І навіть якщо ранець дівчинці подобався на момент покупки, він уже напевно встиг набриднути. Купівля яскравого рюкзака, прикрашеного квітковим принтом або зображеннями улюблених персонажів фільмів - вірний варіант порадувати маленьку леді.
Навушники. Навушники постійно губляться і ламаються у дорослих людей, що вже говорити про непосидючому дитину? Нові навушники гарантовано стануть в нагоді дванадцятирічної дівчинці. Не варто вибирати базові варіанти - вони будуть погано виглядати в якості подарунка. Якщо бюджет обмежений, краще придбати гарний сувенір або прикраси для кімнати. Стильні накладні навушники з високою якістю передачі звуку - саме те, що потрібно підлітку.
Гаманець або скарбничка. Сьогодні багато батьків розуміють, що кишенькові гроші допомагають навчити дитину відповідальності. Гаманець або скарбничка з кумедним малюнком - це прекрасний недорогий подарунок дівчинці 12 років. Вона зрадіє, що її вважають вже досить дорослою, щоб самостійно розпоряджатися невеликими сумами. Симпатична річ, в якій можна зберігати гроші, ще довго буде радувати свою маленьку господиню.
Набір яскравого посуду. Маленька леді зрадіє, якщо отримає в подарунок власний набір посуду. Йому не обов'язково бути великим, досить кружки, тарілки і миски. Головне - щоб набір був красивим і щоб ніхто інший не мав права ним користуватися. До вибору кольору і малюнка варто підійти уважно. Занадто дитячі варіанти викличуть у дівчинки розчарування. Тому слід відмовитися від наборів із зображенням героїв мультфільмів та казок, нехитрих малюнків або речей рожевого кольору. Цілком підійде однотонний посуд яскравих тонів. Подарунки, які мають практичну цінність, будуть ще кілька років радувати дитину. Можливо, презент не викличе бурю захоплення при врученні, але через деякий час молода леді зможе зрозуміти всю цінність подарованої їй речі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З днем народження племінниці, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт