Feedback

Приємні дрібниці у подарунок племінниці 12 років на день народження

18.02.2019 1146

Сьогодні кожен може дозволити замовити кухоль, чохол для телефону або подушку з унікальним дизайном. Подібна річ - універсальний недорогий подарунок на день народження дівчинці 12 років. Великою популярністю у підлітків користуються:
Чохли для телефонів. Вони стали засобом самовираження, тому дівчинка буде щаслива отримати унікальний чохол.
Глянцевий журнал з фотографіями дівчинки. Дівчатка-підлітки таємно мріють побачити своє обличчя на обкладинці модного видання. Її можна легко здійснити, замовивши в друкованому центрі модний журнал зі знімками маленької принцеси.
Скринька для біжутерії. У цьому віці багато дівчат дуже люблять колекціонувати різнокольорові колечка, браслети і сережки. Красива шкатулка, в якій все це багатство можна буде зберігати, напевно доведеться до речі.
Пазл. Дарувати пазли можна хоча б тому, що вони не вважаються іграшками в традиційному сенсі слова. Головоломками захоплюються багато дорослих, і дванадцятирічна дівчинка не образиться, якщо їй вручать пазл з її фотографією. Замовляючи подібний подарунок, важливо пам'ятати про кількість деталей. Оптимальною буде цифра від 300 до 1000. Такий пазл буде непереливки дівчинці дуже простим і тому нецікавим, і в той же час вона зможе зібрати його без допомоги дорослих.
Комплект постільної білизни або диванна подушка. У цьому віці діти гостро відчувають потребу мати свої особисті речі.
Фотографія або унікальний малюнок - це найкращий спосіб оголосити про виключне право маленької людини користуватися тією чи іншою річчю.
Набір іменних зошитів або пенал для канцелярського приладдя. Які зображення підійдуть для нанесення на сувеніри?
фотографія самої дівчинки;
знімок її улюбленого музичного артиста (маленька підказка: фотографію краще брати з інстаграма-аккаунта самого артиста);
прізвище або ім'я іменинниці, надруковані красивим шрифтом.
Подарунок з унікальним принтом - відносно простий спосіб подарувати радість дитині. Але перш ніж замовляти таку річ, непогано трохи більше дізнатися про захоплення юної красуні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З днем народження племінниці, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт