Feedback

Подарунок хлопчикові 12 років на спортивну тематику

15.02.2019 1189

Багато підлітків захоплюються спортом, ходять в секції або просто стежать за змаганнями по телевізору. Юному спортсмену подаруйте відповідну спортивну екіпіровку або інші необхідні приналежності.
Наручний годинник. В цьому випадку, перевагу варто віддати не класичного варіанту, а вибрати ударостійку і водонепроникну модель наручних годинників. Такий подарунок гідно оцінить хлопець, який займається спортом професійно, адже це не просто модний і стильний подарунок, але і досить практичний.
Рюкзак або сумка-трансформер. Сумка-трансформер легко складається і вміщується на поясі, але також просто може перетворитися в розкладний місткий рюкзак, це незамінна річ для спортсмена, коли він вирушає на тренування або на змагання.
Оригінальний будильник. Ні для кого не секрет, що чоловік спортсмен прокидається дуже рано і відразу ж вирушає на тренування. Незважаючи на те, що для багатьох такий режим дня є звичним, бувають дні, коли дуже важко рано прокинутися самостійно і саме в цьому випадку і стане в нагоді такий подарунок, як будильник. Будильники бувають різних форматів, з голосно включається музикою, мобільні варіанти, коли для відключення потрібно ще зловити будильник, який дуже швидко пересувається по кімнаті на коліщатках.
Спортивна література. Такий варіант подарунка найчастіше підноситься молодим спортсменам, це чудовий презент на день народження хлопцю. Перевагу варто віддати не просто добре оформленої книзі, а й якісному змісту. Щоб вибрати дійсно хорошу книгу ви можете проконсультуватися з тренером спортсмена, для якого планується подарунок.
А якщо йому подобається природа і він любить ходити в походи, то підійде туристичне спорядження: легкий намет, спальний мішок, компас, ліхтарик і т.д.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Племіннику, в якому знаходиться 308 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт