Feedback

Корисні подарунки для дитини

13.02.2019 410

Дітлахи, особливо маленькі, практичні речі не вважають подарунками. Доведеться знайти щось, що принесе користь і при цьому справить враження на хлопчиків і дівчаток. Звичайно, вибирати презент варто, перш за все, виходячи з віку та інтересів:
Підлітки. Основна сфера їх інтересів - модні гаджети і девайси. Якщо сама техніка вже є, то до неї можна подарувати якийсь аксесуар: чохол, додатковий акумулятор, навушники, камеру, USB-накопичувач, липучку для чищення клавіатури і т.д. Також підлітки, в першу чергу дівчинки, не відмовляться від стильного предмета одягу (ремінця, краватки, і ін.), сумки або портмоне.
Молодшим школярам. Звичайно, всі дітлахи віком 6-10 років різні. Когось ще цікавить навчання, інші повністю віддаються своєму хобі, а треті весь вільний час проводять за комп'ютером. Універсальний подарунок школяру, якому небайдуже навчання, - якісна канцелярія; захопленому малюванням - фарби; пояс для єдиноборств - юному спортсмену і т.д.
Малюки. Що подарувати корисного дівчинці або хлопчикові, які ще не вміють читати і писати? Малюків цікавлять іграшки і, з огляду на, що для гармонійного розвитку їм потрібно саме грати, можна вважати, що це і є практичний подарунок. Але звичайні ляльки і машинки не підійдуть. Варто підшукати розвиваючу іграшку: для моторики - всілякі шнурівки і вкладиші; для інтелекту - настільні ігри; для слуху і сенсорики - прості музичні інструменти і т.п.
Корисний новорічний подарунок знайти нескладно, найголовніше - чітко уявляти, як він може бути використаний. І звичайно, обов'язково варто врахувати смаки того, кому призначений подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт