Feedback

Подарунок пов'язаний із хобі для бабусі

28.01.2019 850

Якщо жінка вже є на пенсії, то у неї з'являється пара вільних годин, які вона може присвятити улюбленій справі. Що ж дарувати захопленим натурам?
Читання. Швидше за все, мама мами чи тата за краще звичайні паперові видання новомодним гаджетам. Тому доречно буде подарувати книгу, яку давно хотілося прочитати, а також зручну підставку для книги, чохол-обкладинку.
Рукоділля. Багато жінок вибирають рукоділля в якості хобі. А вже бабусі - в'язання, шиття, вишивання, декорування тощо стають основним видом діяльності. Так чому б не порадувати рідну людину і не подарувати щось пов'язане з рукоділлям ?! Наприклад, канву, комплект муліне і п'яльці для вишивання, різні матеріали і інструменти для шиття, намистини і бісер для плетіння тощо А ще все це можна скласти в красиво оформлену коробочку - ось і відповідь на питання, що подарувати бабусі від внучки.
Туризм і подорож. Сьогодні подорожуючих по всьому світу пенсіонерів стає все більше і більше. І якщо бабуся віддає перевагу активному спосу життя, то їй підійде зручна сумка, похідна косметичка, похідний посуд, симпатичні бірки для багажу, зручний чохол для документів, надувна подушка під голову і ін. Багато хто віддає перевагу виготовити подарунок бабусі своїми руками. Це можна зробити, якщо жінка, наприклад, захоплюється шиттям. Їй знадобиться наприклад, органайзер для ниток, сантиметрова стрічки, крейда і подібні речі. Також самостійно можна зшити чохол для документів або вишити кухонний рушник.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт