Feedback

Презенти-враження на 55 років

11.12.2018 655

Порадуйте любимого, обійдіть стороною матеріальні презенти, подарувавши щось для відпочинку душі і тіла. Релаксація або оздоровчі процедури для немолодого вже чоловіка будуть не тільки приємним сюрпризом, але і корисним відпочинком від робочих буднів, а радісні хвилини загального свята зачеплять потрібні струнки в душі, проганяючи депресію і тугу.
Спільний відпочинок на курорті. Ювіляр ще працює, але вже не молодий, корисний відпочинок на морі, в горах або просто за містом зніме стрес і додасть сил для майбутніх звершень.
Масажний салон, спа-процедури або лазня. Можна обійтися простішим і дешевшим варіантом: подаруйте ювіляру вечір релаксації або зробіть спільний похід в лазню.
Організація свята. Разом з друзями ювіляра влаштуйте яскравий сюрприз - організуйте веселий вечір в ресторані або на відкритому повітрі.
Веселощі з купою спільних фото, подарованими колажами, відеозвернення буде найяскравішим спогадом чоловіка, що викликає емоції в рази сильніше, ніж подарований тостер або набір інструментів. Враховуйте, іменинник набуває найнебезпечнішого для здоров'я періоду свого життя, відпочинок і боротьба зі стресом повинні бути в пріоритеті при плануванні сюрпризу. Організуйте веселеньку п'янку або спортивний «action» зі сплавом по річці (якщо чоловік не захоплений цим), робіть акцент на спокої і камерності події.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 55 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт