Feedback

Що подарувати чоловікові на 55 років: враховуйте характер і захоплення

11.12.2018 704

На 55 років будуть актуальні презенти-враження, подарунки із хобі. Презент завжди повинен орієнтуватися на вік іменинника. Але що подарувати чоловікові в 55 років і яка специфіка цього ювілею? Зверніть увагу на особливості цього періоду в житті іменинника, які гранично важливі при підборі презенту:
Авторитет. Чоловік досягає піку інтелектуальних здібностей і соціального статусу. Чоловік налагодив зв'язки, і є сім'янином. Це людина, що відбулася, якій не має сенсу дарувати якісь матеріальні подарунки, просто через відсутність потреби в них.
Консерватизм. Ювіляр - давно не юнак-авантюрист, епоха експериментів і пошуку нових вражень давно пройшла. Людина набула звичок і хобі, має чітку життєву позицію, що вказує на ризикованість провокаційних або сміливих подарунків.
Вік. Іменинник вже не молодий, багато розмірковує про життя, починає подвійно цінувати людські радості спілкування з дружиною і друзями. Подарунки з сімейної, дружньої тематики будуть подвійно доречні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 55 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт