Feedback

Презент від дбайливих дружин і матерів для рибалки

07.12.2018 413

Для жінок важливо, щоб люблячий рибалка, не мерз, та щоб не обгорів на сонці і не був голодний. Щоб продемонструвати турботу про здоров'я чоловіка або сина, жінка може подарувати подарунки:
Набір приладдя для приготування їжі в похідних умовах: упаковані в чемоданчик насадки у вигляді ложки, ополоника, ножа, виделки і лопатки для смаження, які можна прикріплювати до однієї ручки.
Складні столові прилади або набір алюмінієвого посуду для походів (казанок і чайник): вироби з алюмінію що легкі і підходять для приготування їжі на відкритому вогні.
Компас-карабін, який зручно носити на ремені.
Ручний або налобний ліхтар у водонепроникному корпусі. Кресало для розпалювання багаття, яке, на відміну від сірників або запальнички, ніколи не підведе: з його допомогою можна в будь-який момент висікти іскру і розпалити багаття.
Решітка-гриль для багаття.
Камуфляжний одяг, шапку чи кепку. Можна доповнити подарунок універсальним чохлом, виготовленим з водонепроникного матеріалу. Такий чохол рибалка повісить на ремінь і складе туди цінні і потрібні предмети: сірники, мобільний телефон, запальничку, навігатор.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День рибалки 2024, в якому знаходиться 44 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт