Feedback

Їстівні гостинці для вихователя на день народження

23.11.2018 2268

Їстівні гостинці чудовий варіант - презенту, які можна з'їсти або за допомогою яких можна приготувати смачні страви. Елітні сорти чаю або кави також вітаються. Не слід вручати алкоголь, особливо в присутності керівництва або дітей. Кращим рішенням будуть:
Чайні набори. Ринок чайної продукції багатий найрізноманітнішими сортами цього напою. У спеціалізованих магазинах зустрічаються навіть упаковки чаю, зроблені у формі торта. Бажано, щоб асортимент був різноманітним: в цьому випадку шанси вгадати улюблений вид чаю іменинниці збільшуються.
Мафіни, кекси та інші гастрономічні шедеври. Торт, придбаний в магазині, не завжди буде таким оригінальним, як, наприклад, мафіни, куплені в приватній кондитерській. Якщо все ж є бажання подарувати саме торт, краще зробити його на замовлення.
Цукерковий букет. Якщо педагог дотримується дієти і не балує себе кондитерською продукцією, можна придбати фруктовий букет.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вихователя і всіх дошкільних працівників 2024, в якому знаходиться 31 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт