Feedback

Вся сім'я в зборі! (подарунок на 18 років спільного життя)

21.11.2018 525

Запрошені на свято родичі бувають різного віку, але незалежно від того, 20 або 60 вам років, придбайте сюрпризи, які сподобалися б подружжю. Зазвичай близькі люди завжди знають, чого саме не вистачає в будинку у рідних:
Набір посуду стане в нагоді господарям в будь-якому випадку. Намагайтеся не відходити далеко від традицій, вибирайте яскраві насичені відтінки кольору бірюзи. Шовкова постільна білизна відповідного кольору приємно прийме в свої обійми втомлених господарів. Дарувати такий комплект потрібно тільки в тому випадку, якщо ви впевнені в тому, що подружжя позитивно ставиться до шовкової тканини, тому що чимало людей, яким некомфортно лежати на цьому матеріалі. Саморобна фоторамка буде виглядати нітрохи не гірше сучасних цифрових аналогів.
Медаль, якою ви нагородите чоловіка і дружину за вісімнадцять років щасливо прожитих разом років, запам'ятається подружжю надовго! Такі речі не залишаються лежати на полицях шафи непотрібними сувенірами, а зберігаються дбайливо. Відмінним варіантом подарунка на вісімнадцяту річницю весілля буде будь-яка побутова техніка. Для того щоб презент хоч трохи відповідав стародавнім традиціям, досить обв'язати його великою атласною стрічкою відповідного кольору.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт