Feedback

Дружній жест на річницю одруження 18 років спільного життя

21.11.2018 512

Близькі друзі точно не з'являться з порожніми руками на річницю одруження до подружжям що прожили довгі роки життя. У цей день кращими презентами будуть ті, які обрані з любов'ю:
Талісман з бірюзи підійде забобонним людям, які вірять в різні прикмети і щодня читають гороскопи. Можна презентувати один талісман на чоловіка і дружину, а можна кожному вручити по хитромудрій фігурці. Якби існувала книга кращих подарунків на бірюзове весілля, то ця річ, безсумнівно, зайняла б перше місце. Парасолька приємного бірюзового або м'ятного відтінку стануть відмінним корисним сюрпризом. При врученні парасольки можна побажати молодим, щоб вона переховувала їх від життєвих негараздів і бурі. Краще буде, якщо ви подаруєте дві парасольки, все-таки свято у двох людей, не дуже зручно приходити з подарунком для когось одного.
Два ременя - чорного і блакитного кольорів - стануть відмінним презентом для обох половинок. Акцентуйте увагу на тому, що відносини у подружжя повинні бути, як ремені - гнучкі, але дуже міцні.
Путівка на відпочинок для двох значно підніме настрій подружжю. Адже набагато простіше вставати з ранку на роботу, якщо знаєш, що попереду тебе чекають кілька днів, проведених в прекрасному місці наодинці з коханою.
Яскравий гаманець для жінки і суворе темне портмоне для чоловіків з вкладеними в них купюрами допоможуть зберегти достаток в сім'ї на довгі роки вперед. Вибираючи подарунок на святкування, задумайтеся, як ви хочете привітати «молодят»? Вручите їм один солідний презент на двох? Або порадуєте кожному особистий невеликим сувеніром?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт