Feedback

Дружній жест на річницю одруження 18 років спільного життя

21.11.2018 514

Близькі друзі точно не з'являться з порожніми руками на річницю одруження до подружжям що прожили довгі роки життя. У цей день кращими презентами будуть ті, які обрані з любов'ю:
Талісман з бірюзи підійде забобонним людям, які вірять в різні прикмети і щодня читають гороскопи. Можна презентувати один талісман на чоловіка і дружину, а можна кожному вручити по хитромудрій фігурці. Якби існувала книга кращих подарунків на бірюзове весілля, то ця річ, безсумнівно, зайняла б перше місце. Парасолька приємного бірюзового або м'ятного відтінку стануть відмінним корисним сюрпризом. При врученні парасольки можна побажати молодим, щоб вона переховувала їх від життєвих негараздів і бурі. Краще буде, якщо ви подаруєте дві парасольки, все-таки свято у двох людей, не дуже зручно приходити з подарунком для когось одного.
Два ременя - чорного і блакитного кольорів - стануть відмінним презентом для обох половинок. Акцентуйте увагу на тому, що відносини у подружжя повинні бути, як ремені - гнучкі, але дуже міцні.
Путівка на відпочинок для двох значно підніме настрій подружжю. Адже набагато простіше вставати з ранку на роботу, якщо знаєш, що попереду тебе чекають кілька днів, проведених в прекрасному місці наодинці з коханою.
Яскравий гаманець для жінки і суворе темне портмоне для чоловіків з вкладеними в них купюрами допоможуть зберегти достаток в сім'ї на довгі роки вперед. Вибираючи подарунок на святкування, задумайтеся, як ви хочете привітати «молодят»? Вручите їм один солідний презент на двох? Або порадуєте кожному особистий невеликим сувеніром?

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт