Feedback

Що подарувати мамі на 85 років: кращі варіанти сказати «Дякую!»

20.11.2018 527

З віком, на жаль, тіло старіє. Виняток становить лише материнське серце - і то в метафоричному плані. Існує думка, що підносити презенти оздоровчого характеру недоречно і нетактовно, проте між дитиною та батьком дуже тісний і глибокий зв'язок, в якій немає місця формальностям. Допомогти найдорожчій людині продовжити і зробити більш комфортним життя можна за допомогою таких засобів:
Прилад для занять фізіотерапією в домашніх умовах. Прекрасно тонізує і розробляє м'язи і суглоби, які, на жаль, з часом зношуються і заподіюють дискомфорт при ходьбі.
Автоматичний тонометр. Щоденний контроль стану артеріального тиску допоможе скорегувати прийом медикаментозних засобів і при необхідності виявити проблему зі здоров'ям на ранній стадії.
Очищувач повітря. Якщо іменинниця відноситься до категорії домашніх і рідко виходить з квартири, слід створити в квартирі чистий мікроклімат. Особливо цей апарат актуальний в холодну пору року, коли небажано здійснювати тривалі піші прогулянки на морозі.
Дихальний тренажер. Це пристосування допоможе завжди залишатися бадьорим і енергійним завдяки ефекту імітації фізичних навантажень. Літніх людей не часто можна застати за заняттями спортом, тому апарат допоможе компенсувати цю прогалину в їх повсякденному житті. Фільтр для води. Хрестоматійно відомий факт, що цілюща волога є основою всього живого. Дуже важливо, щоб в мамин організм потрапляла тільки чиста вода, очищена від шкідливих «урбаністичних» домішок. Подарунки оздоровчого спрямування не обов'язково повинні бути у вигляді таблеток, протезів або інших свідчень похилого віку. При бажанні можна підібрати досить раціональний для іменинника варіант.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт