Feedback

Сюрприз від друзів на річницю одруження

19.11.2018 1064

Оскільки річниця весілля - це свято сімейної пари, друзям варто вибрати презент, який буде корисний для обох «молодят». Знайдіть таку дрібницю, яка нагадає подружжю про те, що вони - єдине ціле: кавова пара банка хороших кавових зерен; комплект однакових піжам для чоловіка і дружини (наприклад, в синьо-білу смужку); пара келихів для шампанського, декорованих синіми стрічками, стразами і фігурками з полімерної глини; ніжно-бірюзова форма для випічки у вигляді серця (для дружини), наповнена цукерками в блискучих синіх обгортках (для чоловіка); домашній оберіг, прикрашений топазами.
Такі оригінальні і недорогі сюрпризи напевно вразять подружжя. Важливо, щоб і друзі пораділи за їх міцний і надійний союз. А якщо до основного подарунка ви додасте симпатичну статуетку з написом «Щасливої ​​сім'ї», то їх захопленню не буде меж. Топазове весілля відзначається в спокійній сімейній обстановці: тут недоречне гучне святкування. Зазвичай подружжя вирушає на романтичне побачення і проводять цілий вечір удвох, тому і подарунки отримують тільки одна від одної. Своїми презентами чоловік і дружина показують, що люблять і поважають свою другу половинку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт