Feedback

Дорогоцінний презент для дружини

16.11.2018 379

Якщо ви не знаєте, що подарувати коханій, орієнтуйтеся на символ свята. Відмінним презентом на чергову річницю стане ювелірна прикрасу з топазами. Вироби з цього каменю вважаються не тільки стильними аксесуарами, але ще і оберегами. Топаз наділяє жінку красою, оберігає її від хвороб і примножує любов і дружбу в сім'ї. Якщо ви не можете вибрати ювелірну прикрасу, подаруйте інший подарунок: комплект нижньої білизни, прикрашений блакитними стразами або кристалами; сумку, палантин або хустку в блакитних тонах (аксесуари можуть бути прикрашені синім бісером); хороший парфум в блакитному або прозорому флаконі кристалічної форми; гаманець або клатч, що переливається різними відтінками ультрамарину.

Влаштуйте приємний вечір для двох: подаруйте коханій жінці букет квітів, запросіть її в театр, відведіть в хороший ресторан (якщо в місті є заклад, який називається «Топаз», - сміливо вирушайте саме туди). Проведіть цей час удвох, без галасливої ​​компанії і дітей, що вічно вимагають уваги. Навіть після 16 років спільного життя ваша дружина ще жадає любові і романтики!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт