Feedback

Подарунок на 16 років весілля: кілька ідей для чоловіка, дружини та їхніх друзів

13.11.2018 1341

Щасливому подружжю, які багато років прожили в любові та злагоді, належить відзначити чергову знаменну дату - 16-ту річницю весілля. Разом вони пережили багато: щастя і біди, сварки і примирення. Вони добре пізнали одне одного, кожен навчився розуміти свою половинку з півслова. Тепер їх союз міцний, а сімейне життя спокійне і стабільне. Не випадково цю річницю називають топазовим весіллям. Топаз - красивий, витончений камінь з ніжним блиском, який дуже важко розбити. І відносини подружжя через 16 років спільного життя стали нагадувати цю коштовність: вони набули особливої ​​фортеці, але не втратили романтики і краси. Якими ж подарунками може обмінятися пара в цей день і яких сюрпризів вони чекають від родичів і друзів?

Із переліку можна обрати запонки, перстень, наручний годинник або затиск для краватки з топазами; сонячні окуляри з синіми склом; набір офісного приладдя, серед яких буде авторучка, прикрашена вставкою з топазового кварцу; штучку, пов'язану з хобі та захопленнями: наприклад, для мисливця підберіть кинджал або мисливський ніж, декоративний ріг для вина або фляжку з інкрустацією; ковдру, подушку або халат в блакитних тонах (кольори топазу).

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт