Feedback

Корисні враження у подарунок

08.11.2018 709

Для особливо практичних жінок слід підбирати не одномоментні враження, а ті, які можна поєднати з придбанням нових знань і умінь. Відмінний варіант - сертифікати на різні майстер-класи: кулінарії, ліплення з глини або холодного фарфору, гри на гітарі, малювання незвичайними матеріалами, з макіяжу або манікюру, правильного підбору одягу, аксесуарів або образу в цілому, скрапбукінгу або пергамано. Всі ці майстер-класи допоможуть знайти нове хобі і подарують незабутнє спілкування з людьми, яких зближує загальне захоплення.

Багато фірм пропонують в подарунок сертифікати на цілий комплекс вражень. Виходячи зі змісту такого подарунка формується його ціна. Але іноді не обов'язково витрачати величезні гроші, щоб вразити представницю прекрасної половини людства. Часом звичайний телефонний дзвінок і щирі теплі слова на її адресу вражають набагато більше. Адже подарунок цінний тоді, коли він дарується від чистого серця.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт