Feedback

Конкурси до дня студента

15.01.2014 1462

Конкурси до дня студента
Якщо ви вирішили відсвяткувати день студента великою приватною компанією, то вам просто необхідно придумати, чим ви будете займатися. Пропонуємо вам кілька конкурсів, які дуже добре підійдуть для цього свята.

Всі ми любили в дитинстві малювати, згадаємо, як це було раніше. Виберіть декілька учасників, роздайте кожному по великому аркушу паперу, і фломастеру. Суть гри полягає в тому, що учасник повинен намалювати особу або лице, людини, або тварини, потім загинає лист, так , щоб нічого не було видно і передає наступному гравцеві , той домальовує продовження і так само передає аркуш паперу третьому учаснику. Результат виходить дуже смішним.

Налийте в широкий таз воду і киньте туди кілька яблук. Учасники конкурсу, повинні схрестивши руки за спиною дістати з нього яблуко, хто зробить це швидше, той і переможе.

Нитка в голці. Цей конкурс для пар. Дівчатам лунають голки однакового розміру, а хлопцям нитки. По команді ведучого хлопець повинен підбігти до дівчини і перетягрути нитку в вушко голки, при цьому вона йому не допомагає, як тільки він це зробить, то повинен встати назад на своє місце. Як зрозуміло , цей конкурс на змагання.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1365

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 926

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1716

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт