Feedback

День студента в минулому і в наш час

16.01.2018 924

День студента - це найпопулярніше свято серед молоді.
Останнім часом студенти воліють усамітнюватися своєю компанією. Якщо ви не бажаєте мати проблеми із сусідами, в такому випадку орендуйте заміський котедж . Ваші можливості відразу ж розширяться і збільшуються. Тепер ви можете приготувати шашлик на вулиці, покататися на сніговій гірці, а на згадку про себе залишити сніговика з великим морквяним носом.
За традицією День студента відзначається 25 січня. Як відомо, це день святої Тетяни . У чому взаємозв'язок між святою і студентами. Історія цієї події сягає в далеке минуле. 25 січня 1755, імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ «Про заснування Московського університету».
З тих пір, саме 25 січня і стало офіційним університетським днем. Спочатку це свято називалося Днем заснування Московського університету. В цей же час Свята Тетяна стала покровителькою всіх студентів. До речі, ім'я Тетяна в перекладі з грецької мови означає «упорядниця».

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1363

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 922

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1715

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт