Feedback

Корисні подарунки

19.09.2018 565

Їжа може бути не тільки смачною, але ще і корисною. Якщо ви в пошуках подарунка для людини, який є прихильником здорового харчування, стежить за своєю вагою і здоров'ям, зверніть увагу на наступні варіанти:
Набір оливкового масла і оливок. Складіть презент з масла для салату, масла для смаження, оливок, в'ялених томатів, винного і бальзамічного оцту. Ще один масляний подарунок - набір з різних масел холодного віджиму. Він також порадує послідовників здорового способу життя і всього натурального. Найкорисніші і цінні масла: кедрового горіха, лляне, кунжутне, волоського горіха, гарбузове. Такі масла не проходять через термічну обробку, а тому зберігають всі вітаміни і корисні властивості.
Кошик горіхів і сухофруктів. У такий корисний і смачний презент додають різні види горіхів (волоський, мигдаль, кедрові, фундук, кешью) і сухофрукти: інжир, фініки, курагу, чорнослив, родзинки.
Трав'яні збори. Людині, яка любить пити трав'яні чаї, припаде до смаку красиво оформлений набір з найкорисніших трав на будь-який випадок життя. Туди можна помістити збори з іван-чаю, липи, материнки, м'яти та інших ароматних і корисних трав. Доповніть такий презент баночкою натурального меду.
Такі корисні презенти варто дарувати тим людям, хто дійсно є прихильником здорового способу життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт