Feedback

Як відзначають своє свято студенти в інших країнах?

14.01.2014 707

У іноземних студентів немає особливих традицій і звичаїв святкування цього дн , але тим не менше:
Бельгійські студенти небайдужі до будь-яких студентських свят. Успішне закінчення сесії - гарний привід для зустрічей друзів. У цій країні люблять збиратися компанії давніх знайомих, найчастіше по 7-8 чоловік. Найпопулярніше місце проведення свят - бари. На природу, точніше на пікніки, бельгійські студенти виїжджають украй рідко: так чинять, в основному, люди старшого віку. Що стосується проведення самих свят, то на відміну від наших студентів, бельгійці не дуже полюбляють співати, хоча послухати сучасну музику зовсім не проти.

Студенти в Данії воліють проводити свята в колі найближчих і вірних друзів. Зазвичай вдень вони збираються у когось удома, жартують, співають пісні, іноді під гітару, а ввечері відправляються компанією в бар. З алкогольних напоїв датчани найчастіше віддають перевагу пиву, намагаючись зробити свято приємним, душевним і в міру веселим. Цікава традиція існує у студентів - випускників гімназій. У день закінчення навчання в сім'ї випускника беруть напрокат велику машину, що нагадує вантажівку, і весь вечір катаються по вулицях. У машині всі члени сім'ї співають пісні, після чого гуляння продовжується удома або в барі.

Американці у всьому люблять свободу. Можливо, тому студентам в Америці подобається відпочивати з друзями, зі своїм хлопцем або подружкою за містом, на природі. Втім , багато хто з них воліють ходити в дорогі клуби або ресторани, адже більшість американських студентів із забезпечених сімей. Вони можуть дозволити замовити собі бренді або мартіні і все, що захочуть. Словом, де і як відсвяткувати подію, для них не проблема. Головне, вони завжди намагаються робити те, що їм подобається.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1363

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 922

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1715

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт